måndag 9 maj 2011

Uppdatering

Nu är jag tillbaka och kan uppdatera er om de senaste dagarna. I torsdags bar det av till downtown till en cool jazzklubb. Man gick in i en liten gränd och där fanns en hiss som tog oss ner till en liten klubb. Efter det bar det av till 8.0´s uteservering, det var en härlig kväll.
I fredags gjorde jag inte många knop. Gick till poolen en stund och sedan såg jag Water for Elephants på movie tavern, en riktigt bra film faktiskt. Sedan fick jag se en skymt av The Water Gardens downtown men eftersom det var sent så var inte vattnet igång men det var coolt att se
en av många coola pooler
I lördags var det Laura´s graduation. Vi möttes upp kl 12 och var inte hemma förrän närmre sex timmar senare. Det började med att Laura fotades lite överallt och sedan bjöds det på mat nere på campus. klockan tre började själva ceremonin. Cirka 800 personer tog examen på olika nivåer och alla skulle upp och ta i hand och få ett diplom på scenen. Det var maffigt att se alla dessa studenter i lila kåpor och fina hattar.
Dagen har bestått av flyttstädning eftersom "hyresvärden" kommer och kollar imorn. Efter det beger vi oss på en roadtrip! Vi ska till Austin först. På tisdag stannar vi till vid Guadalupe river för att göra Tubing. Man hyr en uppblåsbar gummiring och flyter sedan i timmar ner för floden. På tisdag åker vi även till San Antonio innan vå återvänder på onsdag.

Laura med familj




Flaggorna ska rätas upp på ceremoniellt vis









Vårt underbart fina campus
Hoppas er helg varit bra,
God Natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar