söndag 9 januari 2011

Bussarna och oss

Hej alla. Idag är det lördag och jag och Sara tog oss till ett av Fort Worth största shoppingcenter. Det var lite knivigt att ta sig dit. Vi hade blivit rekommenderade att ta buss nummer sju. Så det gjorde vi men busschauffören körde oss en hållplats fram och rekommenderade oss buss nummer 24. Busschauffören på buss nummer 24 sa i sin tur att vi skulle på buss nummer 6 så efter en timma av väntande och flängande av och på bussar hoppade vi på nummer 6 som tog oss till Heulen Mall allt tog sammanlagt cirka 2 timmar men nu vet vi att vi kan gå direkt till busshållplatsen för nummer 6 som ligger en bit bakom lägenheten haha.

Vi var inte så imponerade till en början och det var en seg start. Jag shoppar inte mycket hemma, ekonomin håller inte riktigt för det så det var svårt att komma igång. Sen var det precis lika svårt att sluta. Jag kom hem med två par byxor, en kofta, en tunn långärmad tröja, en sportbh, en vanlig bh (från Victoria´s secret, hur kan man någonsin gå tillbaka till lindex bh:ar efter detta besök? Det var som att gå in i en godisbutik med massa färger överallt massa med butikspersonal som till och med mätte ut rätt storlek och det bästa.......en riktigt stor rea!). Köpte även ett par riktigt gräsliga pyjamasbyxor som jag kan ha att gå runt i här hemma, det är tidvis ganska kallt i lägenheten. Till sist köpte jag en oversize vit t-shirt från GAP.


Igår var vi på soppmiddag med alla här på Leibrock. Vi träffade ett jättetrevligt par; Sam och Chris som gav oss goda råd och en inbjudan till en nyttig amerikansk middag hemma hos dem framöver, de bor två våningar ovanför oss. Vädret igår var precis lika härligt som i förgår. Idag var det en annan femma dock. Det såg soligt och fint ut, blå himmel och allt men det var ganska bitande kallt, speciellt som vi väntade mycket ute. Det ska bli både regn, kyla och snö!! de kommande dagarna, tur jag tog med en halsduk och fingervantar.
Jag kände mig som ett barn på bussen, nådde inte ens ner till golvet


Här stod vi still i 15 minuter medan busschauffören köpte tidningen

På väg hem

3 kommentarer:

  1. hihihi vänta medan busschaffören köper tidningen?! hahahah Skoj med shopping, är det mkt billigare än hemma eller? Kram och tack för gratulationen! =)

    SvaraRadera
  2. Ja du att vänta på busschaffisen hör ju inte till vanligheten här i Sverige för att han behöver tidningen. Sånt kan väl bara hända i USA?
    Så kul att läsa om allt som Ni får vara med om. Visade igår farmor o farfar din blogg och framförallt bilderna. De hälsar till dig o hoppas att du trivs.
    Kram från ett töigt Bölarp just nu, men med en isgata till väg.
    Gittan

    SvaraRadera
  3. Victoria Secret rules. Introducerade bonusdottern till Victoria i somras när vi var i USA och hon älskar deras underkläder också. Billiga och bra och håller länge. Lindex släng dig i väggen. Kram Jeannette

    SvaraRadera