lördag 15 januari 2011

Pungråttor

Igår kväll var vi på bio i skolans auditorium. The social network visades, mycket bra film. På vägen hem såg vi en död pungråtta och imorse på väg till träningen låg det sju döda små bebisar (pungbebisar inte människobebisar) runt omkring. Känns mycket tragiskt att denna ensamstående mamma försökte ta familjen, som hon stoppade i en påse på magen, på en liten utflykt över vägen och gick detta tragiska öde till mötes.
Let us pray skulle en texican sagt.

En lite roligare nyhet är att jag har hittat en rolig pryl som jag sett på tv. Och eftersom vi ändå är i USA för att prova på nya saker så köpte jag hem det här:
Inuti denna förpackning låg dessa


Visst ser det ut som de små borstarna man hade till barbie och my little ponys

Tanken är att man med cirkulerande rörelser (tre åt höger och tre åt vänster) ska ta bort håret på benen. Det funkar faktiskt utan någon som helst smärta. Det ser ut som fint sandpapper som sitter på dem men man får inte låta sig luras.

Ikväll efter att jag sandpapprat båda benen ska Kelsey ta med oss till downtown som enligt utsago är super fun! Där ska vi äta middag och sen bar hop, som jag antar betyder gå runt till olika pubar, och dricka drinkar. Äntligen ska vi socialisera lite!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar