måndag 24 januari 2011

Fat Albert

Söndag förmiddag bestod av läsande och tvättande. På eftermiddagen kom tjejerna och hämtade oss för en rundtur på militäranläggningen här i Fort Worth. Vi fick se en massa flygplan, och en kärnvapenbomb, vågar dock inte lägga ut några bilder, är inte helt säker på att det var ok att fota där.
Denna bjässe (Fat Albert) såg vi på riktigt nära håll
Vi fick se allt i princip, även riktiga millitärer i fina uniformer. Efter den otroliga rundturen åkte vi vidare för att käka på en kinesisk restaurang som låg i det nybyggda området 7th street som jag pratat om tidigare. Där åt vi vår första någonsin fortune cookie. Mitt budskap var helt klart bäst.


Som avslutning på dagen blev det bio på ett ställe som kallas för Movie tavern. Där kan man äta mat inne i biosalongen. Det är riktigt rymliga stolar med bord framför och trycker man på en lite röd knapp så kommer kyparen och tar din beställning när som helst under filmen. Eftersom vi redan hade ätit så tog vi oss en varsin drink istället. Bion vi såg var No Strings Attached med Ashton Kutcher och Natalie Portman, den var riktigt bra så se den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar