söndag 16 januari 2011

Oh na na

Igår var vi äntligen downtown och fick se nåt nytt. Men innan det så började vi med middag i ett nytt distrikt som heter 7th street. Kelsey och hennes rumskompis hämtade upp oss sen mötte vi upp en av deras kompisar när vi skulle äta. Tydligen var det många som ville äta ute igår men efter otaliga försök fick vi till sist ett bord på ett italienskt ställe. Vi delade på två flaskor vin ute på terassen innan vi fick vårt bord. Åh så det är varmt ute alltså tänker ni? -Nej det är det inte



Efter middan åkte vi vidare till downtown och gick runt och kollade lite innan vi gick in till en typisk pub och sen vidare till ett större ställe där vi dansade lite. Blev en lugn kväll med våra nya vänner-känns toppen!


De högsta byggnaderna jag sett i mitt liv so far. Tydligen var de inte alls höga "Wait til we come to Dallas" blev svaret.

Självutlösare

Downtown



Liveband mitt på dansgolvet

 Idag blev det ytterligare en tur till rec center och snart ska vi möta upp ett par studenter som om nån vecka ska till Göteborgs Universitet och undervisa i skolor där i fyra veckor. De ska ta med oss till The Rose Bowl celebration. American football är väldigt populärt här och TCU:s egna lag The horned frogs vann helgen vi kom hit något som kallas för Rose bowl. Så idag är det celebration time!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar