tisdag 18 januari 2011






Firandet av The Rose Bowl var kul, vilken stämning det var i detta lila hav. Hände inte mycket denna dagen annars. Igår var det Martin Luther King dagen så då var vi lediga från skolan. Dock var det en massa som skulle läsas så hela dagen spenderades med näsan i boken.

På kvällen bakade vi muffins och bjöd in tjejen som om någon vecka ska till Göteborg för att ha sin praktik på en skola där. Det var trevligt, hon frågade om Sverige och vi frågade om Fort Worth. Hon bjöd in oss på girls night på torsdag och det vi ska göra är så amerikanskt det kan bli, tanken är att vi ska måla våra naglar, dricka vin (de verkar dock förbereda någon slags vodka till detta) och så ska vi se på en chickflick. Känns som att vi är med i någon slags film men vi går dit med ett öppet sinne och får med all säkerhet jättekul.

Rodeon på stockmarket har varit igång en vecka nu så dit ska vi försöka ta oss med. Det är alltså rodeo på både häst och tjur och försäljning av diverse boskap.

Idag är det tisdag morgon och vi ska på lektion med en av alla våra lärare titulerade "Dr". Åh och idag är det Zumba igen och kanske lite abs vem vet =) jag vet!

2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt det är att kunna prata och bli lite uppdaterad :)puss

    SvaraRadera
  2. Hysteriskt! =) Kram på dig

    SvaraRadera