måndag 11 april 2011

Fredag, Lördag, Söndag

Fredag skulle varit första pluggdagen för helgen men vi var inte så sugna på det. Efter skolan gick jag och tränade och sen följde jag med Sara på en powerwalk som slutade i alla TCU butiker på skolan. Jag inhandlade en keps! På kvällen stack vi iväg på bio med Erin. Vi såg Limitless på movietavern, där man både kan dricka drinkar och äta mat och desserter. Filmen var snabb och underhållande.
I lördags blev det lite bodypump på förmiddagen och sedan la vi oss vid poolen!! Hela helgen har vi haft cirka 34 grader så det var uppfriskande med lite poolhäng. Och hör här! Vi träffade svenska människor. Det var två killar som pluggade här och en kille som var och hälsade på så vi gick och sa hej och pratade en stund.

Sedan var det dags för plugg. Vi gick och hyrde Fight Club. Vi har precis läst boken i The American Dream kursen och tänkte det kunde vara bra att jämföra med rörande bilder. Sen bjöd vi hit Erin för lite vin och öl i trädgården. Det blir inte ens kallt på kvällarna just nu. Vi tog oss ner till 7th street och jag gick i linne hela kvällen-härligt!


Så var det redan söndag. Vi gick upp med tuppen, den tuppen som gal klockan 8.30. Sen tog vi bussen ner till downtown och hoppade på Molly The Trolley som vi trodde skulle ta oss till Stockyards. det gjorde den inte, den körde en sväng i downtown och sen fick vi hoppa av och ta bussen istället.


 Det var detta vi skulle se. The cattle drive, de föser longhorns genom stan varje dag, det var häftigt att se. Sen strosade vi runt i lite turistbutiker och käkade lite innan vi tog bussen till en loppmarknad vi såg på vägen till Stockyards. Vi glömde fota men det var enormt och kändes lite som om vi kommit till Latin Amerika. Vi köpte en film som tyvärr inte funkade sen tog vi bussen tillbaka hem. 







Ja det var den helgen det. Vi ses imorn, kanske, det beror lite på vädret och om klockan tillåter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar