fredag 25 februari 2011

hahahahaha

Herregud!!!!
Kolla vår diskmaskin. Vi har varit så trötta på att all disk är smutsig när vi tar ut den och att glasen är grå. Så vi köpte lite "Rinse Aid" fyllde behållaren, satte på maskinen och gick därifrån. Det slutade såhär:


Lite andra bilder från dagen

Vårblommor

Bevis på att de bilar man ibland ritar på diverse papper faktiskt finns

En lövblåsare-varje dag! blåser dem löv

Vi provade macaroni and cheese
Nu ska vi till Super Target.

2 kommentarer:

  1. Herre jösses, snacka om att diskmaskinen tuggar fragga!!! Hahaha. Men hur gick det? Blev disken renare eller?
    Å vårblommor redan? Tycker ju att Ni har snö ena dagen o soligt andra, här är det snabba ryck. Själv har jag gått om is i bäcken, uppe i dammen är det bara blank is men man hör vattnet under så det är nog inte värt att gå på den :-)
    Solen skiner här idag så jag tror jag skall ta o gå ut, elda upp granen och lite annat skit som ligger. Ingen risk att elden sprider sig i alla fall.
    Ha det gött! Och det är så kul att läsa och se Dina bilder Johanna, är inne varje dag för att se vad som händer i ditt liv "over there".
    Kram på dig.
    Gittan

    SvaraRadera
  2. Hej Gittan. nä disken blev inte ett dugg bättre men efter tre omgångar så slutade den spruta skum i alla fall haha. Temperaturskillanderna går från 30 ena dagen till 3 andra-vi blir galna men har åtminstone varm ibland till skillnad från er stackare. Fortsätt läs, det är kul att veta att ni uppskattar det =)
    Kramar

    SvaraRadera