tisdag 1 februari 2011

You think you´re cooler than me

Vi har nu slutat dricka vattnet ur kranen och har en sånhär tjusig grej med filter i så nu smakar det inte klorad blötmark längre
Känns som att det varit dålig uppdatering här men såg att jag faktiskt skrev i lördags. Söndagen spenderades utomhus i det fina vädret. Vi åkte en bit  nerför gatan med Kelsey och shoppade lite. Eller nä vi shoppade faktiskt ingenting men vi var inne i en massa butiker. Hittade världens finaste plånbok i den bästa butiken i USA än så länge. Det var ganska dyrt i hela butiken så plånboken fick stanna där den var (än så länge).

Efter den lilla shoppingen åkte vi till Fort Worths botanic garden. Den var enorm så vi stannade bara i ena änden. Det var inte så mycket blommor som hunnit slå ut ännu eftersom vädret envisas med att skifta från 25 grader till minusgrader.

Vi fick precis ett mail där de varnar för att skolan mycket väl kan vara stängd imorgon på grund av att hela Fort Worth ligger under stormbevakning-har inte sett eller känt av så mycket av det än så länge även om det nu är kallt igen. Personligen hoppas jag verkligen inte de stänger imorn, jag ser fram emot att gå till skolan och diskutera det sista i en bok av Alger.

I söndags kom Sara på den briljanta idén att göra ett av våra köksfönster till vår alldeles egna ut- och ingång till trädgården. Det kommer vara toppen när vädret är på vår sida, vi har känt att det har fattats en dörr ut dit från lägenheten.


Vi kommer rakt ut i rabatten-men det gör väl inget
Nu ska jag slappa med lite Desperate houswives, på torsdag börjar nya avsnitt av Grey´s Anatomy med det ser vi fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar