söndag 6 februari 2011

Super Bowl


Arenan i Arlington

Idag är det Super Bowl söndag. Det har varit hysteri över denna söndag hela veckan eftersom ett av lagen steelers nånting har varit här på TCU och tränat. Jag och sara såg te stora mörka bussar med poliseskort för någon dag sedan som tog dem till sin träning.

Vi har blivit medbjudna till Ashleis bror som bor cirka 45 minuter härifrån, kommer inte riktigt ihåg var dock. Och vi vill ju inte komma tomhänta så vi har bakat en morotskaka att ta med.
Igår smälta all snö bort på någon timme, precis så ska det gå till när våren kommer. Så det fina vädret är på väg tillbaka (hoppas vi, de varnade om mer snö imorn). Igår provade vi att hyra film i automater som står utsatta lite överallt utanför olika butiker. det kostar 1 $, himla billigt, så vi hyrde Fame och Knight and Day.

När vi flyttade in talade Nancy om att det finns ett gym här på Leibrock om det är så att man inte alltid orkar ta sig till skolan. Perfekt tyckte vi när vi idag kom ihåg detta och sprang bort till huset bredvid. Det vi hittade kan väl knappast kallas gym, det fanns en cykel jämte tvättmaskinerna och en pyttelitet rum med en sån maskin som har flera maskiner i sig. Det dumma är bara att denna maskin tar för mycket plats av rummet för att man faktiskt ska kunna använda den. Ska fota nästa gång jag går dit, tvekar på att det blir en nästa gång men ska göra mig besväret så ni får se åtminstone.

Nu blir det en snabb dusch, mat och sedan iväg till det dagen kretsar kring.

1 kommentar:

  1. Grattis i förskott från padde suss och ella ifall vi inte hörs innan. Sköt om dig. Kul att läsa din blog.

    SvaraRadera